XXI a. kasdienybės dienoraštis

Atmintis: „Toblerone“ vs. „Sprintas“

Kramsnojant šveicariškąjį „Toblerone“ netikėtai šovė mintis, kodėl jis man taip patinka – juk jo skonis bene geriausiai atkartoja visų laikų geriausią šokoladą su riešutais „Sprintas“! Panašūs traškūs riešutai, panašus lengvas pieniškas šokoladas (nors tarybinio buvo truputį mažiau besilydantis pirštuose). Tik forma kitokia – trikampė kalno viršūnė prieš poros stačiakampių eilę.

Gal tai ne tik atsitiktinumas, bet eilinis tarybinių know-how vagių darbo vaisius? Beje, gal kas turite originalaus tarybinio šokolado nuotrauką?

2 Comments

  1. mka

    noriai paziureciau nuotrauka ir pati sprinta sukapociau. tai skaniausias pasaulyje sokoladas. dabar panasiausias geisha, bet tai tik 5 balai is 10 sprinto.

  2. mka

    uzpuole vaikystes prisiminimai, eilini karta nuobodziai nuziurinejant nykias dabartiniu prekybos centru saldumynu lentynas, kurios nukrautos aibes gamintoju ir margu pakuociu, bet is esmes ir savo turiniu vienodo ir seniai pabodusio slamsto. faktiskai pasirinkimo NERA, nors nuo pakuociu mirga marga. karunos pergales milkos ir kitas še, net fazeriai seniai igrise ir visi kazkuom panasus. slamstas. Lietuviskas tarybinis šokoladas Sprintas buvo tobulas, nesuprantama, kodel nustojo gaminti? Kas Pergale? jokios racijos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *